LOVE SMOOTHING PERFECTOR

HŐVÉDŐ, SIMÍTÓ KRÉM / 150ML

25,90 USD
HŐVÉDŐ, SIMÍTÓ KRÉM / 150ML
Leírás
Szöszösségmentesítő szérum. Hővédelmet biztosít, elősegítve a hajvasalást. Ideális a természetes és sima frizurákhoz. Könnyed formulája nem nehezíti el a hajat, és megkönnyíti a haj formázását. A krémes textúrának köszönhetően, könnyen adagolható és kialakítható a kívánt mennyiség, a haj állagától függően.

Törölközőszáraz hajra , a hosszra és hajvégekre egyenletesen vigyen fel 2-6 pumpányi mennyiséget, a hajszálak vastagságától függően, majd szárítsa és formázza haját.
Természetes összetevők
Minuta Olajbogyó kivonat - vitaminokban és zsírsavakban gazdag. Az új enzimeken alapuló kiválasztási módszernek köszönhetően, még több elasztikusságot biztosít a hajnak.
Betaine - 100%-ban természetes eredetű, cukorrépából kivont aminosav származék. Ott tapad hozzá a haj felületéhe, ahol nyitva van a kutikula, így biztosítva simább és kompaktabb hajat. Ez a külső filmréteg kiváló fésülhetőséget és selymességet biztosít a hajnak a hővédelemmel együtt.
Jojoba olaj - 100%-ban természetes eredetű ápoló olaj a Jojoba növény magjából. Táplálást, selymességet és lágyságot ad a hajnak. Amerika délnyugati részén őshonos növény, az amerikai bennszülöttek a sérült bőrfelületek gyógyítására használták.

TIPP!
Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél.
Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.