LOVE SMOOTHING INSTANT MASK

INSTANT HAJPAKOLÁS / 250ML

25,90 USD
INSTANT HAJPAKOLÁS / 250ML
Leírás
Gyors és intenzív szöszösségmentesítő hajpakolás durva, szöszös hajra. Segít csökkenteni a nemkivánt tömeget, a haj könnyen kezelhetőbb, megkönnyíti a haj formázását a sima és lágy végeredményért. A fél perces hatóidó könnyen kezelhetővé és felhasználó baráttá teszi a terméket.

HASZNÁLAT: Törölközőszáraz hajra vigye fel fél percig hagyja hatni, fésülje át majd öblítse ki. Minden hajtípusra használható, és akár a Love Smooth kondícionáló helyett is alkalmazható, ha a hajnak extra táplálásra van szüksége
Természetes összetevők
Minuta Olajbogyó kivonat - vitaminokban és zsírsavakban gazdag. Az új enzimeken alapuló kiválasztási módszernek köszönhetően, még több elasztikusságot biztosít a hajnak.
Multifunkcionális szója polimer - 100%-ban természetes és GMO mentes szójából, könnyed fésülhetőséget és lágyságot ad a hajnak erős kondícionáló hatásának köszönhetően. Hatóanyagban gazdaggá teszi a hajpakolást.
Babassu vaj - 100%-ban természetes eredetű ápoló vaj, a Babassu pálma terméséből. Hagyományosan a bőrre használták lágyító hatása miatt. Fényt, lágyságot, selymességet ad a hajnak.


TIPP!
Ingyenes szaktanácsadással vásárold meg a termékeket személyesen, bármelyik kiemelt partnerünknél.
Keresd a hozzád legközelebbit, a DAVINES SZALONOK menüpontban.