HORMONÁLIS ZAVAROK OKOZTA HAJHULLÁS KEZELÉSÉRE AJÁNLOTT TERMÉKEK

 

Otthoni kezelés a hormonális zavarok okozta hajhullás ellen.

A kezelés táplálja a tápanyag hiányos, gyakran dehidratált fejbőrt.  A kúra során bevitt természetes hatóanyagok visszaállítják a hajszálak tápanyag ellátását, a koffein tartalmú szérum segít stimulálni a fejbőrt, és szabályozni a tesztoszteron termelést. Kiegyensúlyozza és helyreállítja a fejbőr felszínét és a hajgyökereiben megszünteti a gyulladást.

FONTOS!

Az otthoni kezelés kúraszerű folyamatos használattal képes kifejteni a legjobb hatást, ezért a kezelések ismétlése az alábbiak alapján javallot:

 

Intenzív kezelés: 1 hónapon keresztül minden másnap 

Fenntartó kezelés: 2 hónapon keresztül hetente kétszer

 

Az otthoni kezelés lépései: 

1. ENERGIZING SAMPON - hajmosás-fejbőr tisztítás. Jó alaposan masszírozza át a fejbőrt a samponnal ezzel előkészítve a fejbőrt a hatóanyag befogadására. Pár percig hagyja fenn a sampont, majd bő vízzel öblítsen.

2.RENEWING CONDITIONER TREATMENT - vigye fel a kondícionálót a fejbőrre és a teljes hajhosszra, 5 perc hatóidő után öblítse le.

3.ENERGIZING SUPERACTIVE – törölje szárazra a haját, majd csepegtesse a fejbőrre a szérumot, lágyan masszírozza be. Stimuláló, hajhullás elleni szérum

4.ENERGIZING THICKENING TONIC - csepegtesse a tonikot közvetlenül a fejbőrre, lágyan masszírozza be. Segít a trökényen hullásra hajlamos hajszálak megerősítésében.

5.Szárítsa meg a haját