Fenntartható Szépség

1983-ban alapított családi vállalkozás, mely a mai napra a professzionális hajápolás egyik legelismertebb, 90 országban működő prémium boutiqe brand-je

"A szépséget, fenntarthatóságot és környezettudatosságot promótálva, ösztönözni akarunk, hogy az emberek törődjenek magukkal és környezetükkel, foglakozzanak a mindennapokban olyan dolgokkal, amiket szeretnek."

 

 

 

Termékeinket kizárólag megújuló energiaforrások használatával állítjuk elő, a CO2 kibocsátást pedíg erdők telepítésével teljes mértékben kompenzáljuk, így nem károsítjuk környezetünket a gyártás során. Ezért termékeink hivatalosan is "zero impact" logoval ellátottak.

 

 

 

 

 

Termékeink csomagolásánál is elsődleges a környezettudatosság - élelmiszeripari lélegző műanyagok, FSC certifikált- újrahasznosítható papír, növényi tinta csak néhány példa az alkalmazott anyagokból, hogy a fenntartható szépségápolás megvalósuljon.

"Ültess bátran az elhasznált termék flakonokba-dobozokba élő növényeket, hisz a lélegző műanyagokban jó helyük lesz, az újrahasznosítással pedíg 100%-ban kíméled környezeted."

 

 

 

 

 

 

Termék összetevők 

A lehető legmagasabb, válogatott természetesalapanyag tartalmak, vegan családok - kizárólag parabén és szulfátmentes - professzionális hatásfokú termékek, nem tartalmaznak kőolaj származékokat és nem tesztelték állatokon.

"Minden termékünk 85% feletti természetes alapanyag tartalommal büszkélkedhet, de több 98-100% ban természetes alapanyagú termékünkel is találkozhatsz."

 

 

 

"Olyan felhasználók választanak minket, akik a páratlan egyediségben hisznek és azonosulnak értékeinkkel."